Cautare

748 de rezultate pentru "note titularizare timis chimie" (2.76 secunde)
Liderul senatorilor PSD critica modul in care PDL "ignora" cazul presedintelui Consiliului Judetean Timis Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a criticat luni modul in care PDL si presedintele formatiunii, Emil Boc, "ignora" cazul liderului organizatiei democrat-liberale Timis, Constantin Ostaficiuc, presedintele Consiliului Judetean, "acuzat, initial, de Agentia Nationala de Integritate, iar acum cercetat de DNA pentru conflictul de interese in care se afla de multa vreme, potrivit informatiilor publicate in presa centrala si locala".
De la purtator de cuvant si vicepresedinte al organizatiei locale a partidului, in 2000 devine Presedinte al Consiliului Judetean Timis si Vicepresedinte al Forumului Presedintilor Consiliilor Judetene al PDSR.
PDL Timis repeta ilegalitatile din 2008 Constat, cu regret si dezgust, faptul ca PDL Timis continua si acum aceleasi practici electorale abuzive si ilegale.
Ar trebui sa mearga la medic - tremura dimineata Ilie Sarbu, despre care Traian Basescu spunea ca ar trebui sa fie anchetat in dosarul retrocedarilor de terenuri din Timis, lanseaza un contraatac virulent la adresa presedintelui.
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Municipalitatea din Banie a bagat 24 de miliarde de lei vechi intr-un canal care nu-i apartine - tronsonul neacoperit, pana anul trecut, din spatele Liceului de Chimie.
Contributia sa in cercetare a fost recompensata cu doua premii Nobel - unul pentru Fizica (1903), pe care l-a primit impreuna cu sotul ei, savantul Pierre Curie si celalat pentru Chimie (1911).
Michael GS Londesborough a absolvit Facultatea de Chimie din cadrul Universitatii din Leeds, Anglia, in 1999. Din 2002 a lucrat ca cercetator stiintific la Institutul de Chimie Anorganica al ASCR din Řež, Republica Ceha.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost audiat ieri de Comisia de Aparare din Senat in legatura cu detinerea unei note informative despre unele persoane din judet.
Trei note informative Asa cum reiese si din dosarul prezentat ieri chiar de Igor Parvu, acesta a fost nevoit sa intocmeasca pe data de 15 mai 1989, pe cand era capitan secund pe un vas ce facea deplasari in afara tarii, trei note informative despre colegii care-l insoteau la bordul navei.
Va reamintim ca scandalul a pornit de la 9 note informative semnate sub pseudonimul Petrescu, si nu Popescu. ... Mai mult, sportivul sustine ca nu a scris niciodata respectivele note si ca a refuzat sa colaboreze cu securitatea.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
Trofeul Concursului de Stiinte Eroii Viitorului, organizat de BASF in parteneriat cu Societatea de Chimie din Romania si Bucharest Science Festival, a fost castigat de echipa Eco-Bolintinenii, formata din elevi ai Liceului Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti.
PNL-PD Timis isi face campanie electorala in municipiul Timisoara, infasurand pe arbori si stalpi banderole de culoare portocalie pe care sunt fixate fotografii ale candidatului la Presedintie din partea Aliantei.
Nicolae Timis, primarul orasului Hateg, sapte consilieri locali si membrii din consiliul de conducere a filialei locale a Partidului Conservator si-au dat demisiile luni dupa-amiaza din formatiunea condusa de Dan Voiculescu.
Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, a anuntat joi ca va candida pentru functia de presedinte al PNTCD Timis, ramasa vacanta dupa ce fostul presedinte, Marius Popovici, si-a dat demisia, in iunie, din toate functiile din partid, nemultumit de alianta locala cu PSD.
Gestul lui DIP a fost urmat de alti doi deputati social-democrati, Ioan Timis si Gheorghe Sarb, care nu vor ramane nici ei pe drumuri, primul descoperindu-si vocatia liberala, iar cel de-al doilea urmand sa se inroleze in partidul lui Emil Boc.
Gasca lui Igas" vrea sa puna stapanire si pe Politia Timis Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas a aprobat propunerea Corpului de control care a propus cercetarea prealabila a 23 de lucratori de la IPJ Timis si va profita de acesta opertunitate pentru a numi inca un aradean fidel si portocaliu la comanda politiei timisene.
google-analytics.com